Vacature

Deskundig leidinggevende projecten

  • Plaats ROTTERDAM
  • Contractduur 40.00 u. p/w
Voor verschillende projecten zijn wij op zoek naar gemotiveerde personen met leidinggevende capaciteiten. Als DLP-er ‘Deskundig Leidinggevende Projecten’ ben je degene die zorg draagt voor een gezonde en veilige werkomgeving tijdens de uitvoering van de projecten in een verontreinigde bodem.
Als DLP'er geef je instructies en voorlichting aan de aanwezige medewerkers op het projectterrein. Je houdt toezicht op de projectmedewerkers. Wanneer je onveilig of onverantwoordelijk gedrag constateert, spreek je deze medewerkers aan. Verzorgen van rapportages, uitvoeren van diverse metingen zijn eveneens onderdeel van je takenpakket.

Eisen
  • Wij zijn op zoek naar kandidaten met:- mbo werk- en denkniveau- afgeronde DLP opleiding- categorie B gezondheidskeuring bodemsanering- goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift- rijbewijs B- ervaring in grondwerk (pré)- VCA- VOL certificaat- BHV certificaat- stressbestendigheid- communicatieve vaardigheden- verantwoordelijkheidsgevoel
Wij bieden

Wij bieden een goed salaris conform CAO en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan direct door te solliciteren via het formulier hieronder.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze vacature of over ons? Neem dan contact op via 0182 - 351 844.
Acquisitie naar aanleiding van een advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Baneningrondwerk.nl

Baneningrondwerk.nl is de specialist op het gebied van werving en selectie van banen in het grondwerk. Bij ons vindt je werk of werknemers. Wij denken aan de lange termijn. Dus ben je geschikt? Dan is vast werk vaak mogelijk! Baneningrondwerk.nl is een initiatief van DUS Dienstverlening. Bezoek dusdienstverlening.nl.

Solliciteer direct

Reageer op deze vacature

*
*
*
*

Door dit bericht te versturen geeft u aan dat u op de hoogte bent van onze privacyverklaring.